Rruga drejt suksesit

Lehtësoni bashkëpunimin me ekipin dhe klientët tuaj, rrisni performancën dhe efektivitetin, menaxhoni çdo detyrë, faturë, pagesë dhe shumë veqori të tjera të mundshme nga sistemi CRM më unik të krijuar ndonjëherë.

Pa patur nevojë të përdorni kartelën e kreditit!

member-en
2fa-en
Google_Cloud
Microsoft_Azure
OpenAI_Logo_w
Coinbase_w
stripe_w
PayPal_w

Manaxo CRM

Përfitimet

Menaxhoni me lehtësi të dhënat me një sistem të avancuar në shërbimet ndaj klientëve duke shfrytëzuar procese të automatizuara si dhe rritni performancën e ekipit tuaj me punë të personalizuara të përshtatura në mënyrë të përkryer për nevojat e juaja.

Në kohë reale

Optimizoni rrjedhen tuaj të punës. Të gjijtha në një vend dhe në kohë reale: detyrat, skedarët, proceset, faturat, pagesat, takimet dhe cdo gjë për nevojat e kompanisë suaj. Krijoni një burim të unifikuar referimi për kompaninë tuaj dhe centralizoni mënyrën se si punoni.

Paneli

Paneli i personalizueshëm i Manaxo ju jep një pamje tërësore të biznesit tuaj, në mënyrë që të mund të merrni vendime me besim të plotë dhe të shkallëzoni operacionet tuaja.

Optimizoni proceset tuaja për efikasitet dhe performancë maksimale

Rritni ndikimin e kompanisë suaj duke bashkuar ekipet. Një CRM efikas që ju mundëson të arrini me sukses qëllimet e biznesit dhe të rrisni kënaqësinë e klientit. Manaxo i mundëson biznesit tuaj të kaloni në një tjetër nivel!

Rekrutimi me Manaxo

Bëjeni rekrutimin një përvojë të suksesshme bashkëpunimi

Përfitimet

Sistemi ynë revolucionar gjithçka-në-një ju jep avantazh në rekrutim.

Kohë reale

Ai automatizon procesin tuaj të rekrutimit, i jep një nxitje burimeve tuaja dhe ju ndihmon të vlerësoni në mënyrë efektive kandidatët - të gjitha në një platformë intuitive.

Job-View-en

Manaxo Payroll

Plotësoni nevojat e punonjësve tuaj të vlefshëm dhe të biznesit tuaj të suksesshëm në mbarë botën me sistemin tonë për listën e pagave dhe burimeve njejrëzore (HR).

Zgjidhje individuale

Me zgjidhjet tona inovative, ju mund të zotëroni lehtësisht përfitimet globale dhe administrimin e listës së pagave, të optimizoni vetë-shërbimin e punonjësve, të automatizoni proceset e burimeve njerëzore dhe të maksimizoni pajtueshmërinë.

Ne ju ofrojmë zgjijdhje që shkojnë shumë përtej të zakonshmes dhe ju lejojnë të merrni kontrollin e proceseve tuaja të me lehtësi.

Manaxo HR

HR platforma

Arritni performancën maksimale në produktivitet, angazhimin dhe mbajtjen e punonjësve me platformën tonë revolucionare të burimeve njerëzore.

Stafi kryesor

Mbështetuni në proceset e thjeshta, performancën efektive dhe menaxhimin e kompensimit si dhe integrimin e listës së pagave. Me opcionet e shumta gjithëpërfshirëse të aftësive të burimeve njerëzore, ekipi juaj do të jetë i pajisur mirë për të punuar së bashku në mënyrë produktive.

Zoom

Shfrytëzoni me lehtësi platformën Zoom tashmë të njohur për ju, për takime dhe nevojat e juaja.

Automatizimi

Përfitimet praktike të softuerit Manaxo CRM me rekrutimin, listën e pagave, modulet dhe funksionet e burimeve njerëzore do t'ju frymëzojnë dhe do të optimizojnë proceset tuaja të punës.

Regjistrimi i kohës

Regjistrimi i kohës bazohet në orët e hapjes, projektet, detyrat ose rregullimet individuale në varësi të ekipit ose punonjësit.

Klientë të kënaqur
0 +
Add-ons
0 +
Mbështetje
0 h
Punonjës aktiv
0 +

Manaxo / çmimet

Each additional user costs € 1.50 per month.

Free Plan

€ 0/Per Month

 • 2 users
 • CRM (begrenzt)
 • 50 MB Cloud
 • Recruiting
 • Payroll
 • HR
 • Support (Anleitung)
30 days free trial

Basic Plan

€ 18/Monat

 • 5 users
 • CRM (unbegrenzt)
 • 5 GB Cloud
 • Recruiting (unbegrenzt)
 • Payroll
 • HR
 • Support (Anleitung)
30 days free trial

Popular Plan

€ 29/Monat

 • 10 users
 • CRM (unbegrenzt)
 • 20 GB Cloud
 • Recruiting (unbegrenzt)
 • Payroll (10 Benutzer)
 • HR
 • Support (Ticket & Mail)
30 days free trial

Premium

€ 59/Monat

 • 20 users
 • CRM (unbegrenzt)
 • 100 GB Cloud
 • Recruiting (unbegrenzt)
 • Payroll (20 Benutzer)
 • HR (20 Benutzer)
 • Support (Ticket & Mail)
30 days free trial